Zac efron

Zac Efron - Hiking On The Outskirts Of LA (10.2.)

12. února 2009 v 11:18 | werunqa
ClicK na Celý článek

Zac v La

16. ledna 2009 v 13:59 | werunqa
Click to view full size image

Návrat zaca z new yorku

17. listopadu 2008 v 19:53 | werunqa

Zanessa

9. listopadu 2008 v 9:27 | werunqa
Thak tuto fotografiu som videla vo videu na youtube a stiahla som si video a urobila foto :).. Thak akoze thaketo foto som este nevidela ako je Van so Zacom... oni si chrania svoje sukromie a thak ich ledva spolu vidime... aj ked tvrdia ze su len kamarati a nikdy nepotvrdili svoje "chodenie" fotky hovoria o inom :)... No a aj reziseri aj herci tvrdia ze vzdy ked skoncili natacania... oni si spolu spokonejne hrali a bozkavali sa.. to pred sa kamarati nerobia nie? ;)

Zacovi umnělecké fotenky

8. listopadu 2008 v 19:58 | werunqa

Zac v sand ernando

8. listopadu 2008 v 19:45 | werunqa
Klikněte pro zobrazení původního obrázku

Zac trochu jinak

3. listopadu 2008 v 16:08 | werunqa
Líbí se Vám tady na té fotce Zac Efron? Určitě poznáte, že tato fotka není z HSM :)


Z natáčení HSM3

3. listopadu 2008 v 16:07 | werunqa
Natáčení High School Musical 3 je v plném proudu a tak vám dnes přináším několik foteček z natáčení. Doufám že se budou líbit.
zac efronzac efronzac efronzac efron

Zmněna image

3. listopadu 2008 v 16:05 | werunqa
změna image: dřív:
momentálně:
černý oblek,kravata,mokrý vzhled vlasů a pár pramínků v čele-Zac by mohl být z fleku mladší
bráche Johnnyho Deppa!ve svém novém dospělejším looku se tet prezentovala americká star
Zac Efron v časopise ,,details,,.změna je to opravdu velká,ale sekne mu to!

V lásce to skřípe

3. listopadu 2008 v 16:04 | werunqa

v lásce to skřípe?!

podle nejnovějších informací to v poslední době mezi Zacem a Vanessou tak trochu skřípe.
Za vším by prý měli být Zacovi hojné flirty ,které Vanesse pořádně lezou krkem.
Zac se totiž chová velice vstřívně a rád snimi i zaflirtuje,což Vanessu přivádí k záchvatům
žárlivosti.Poslední dobou se navíc čím dál tím víc objevují zprávy o akcích ,na kterých se
ti dva tváří dost znuděně a nepříjemně.Prosáklo taky pár informací že na image nového páru
,,Zanessa ,, jsou jenom velmi chytří manažeři(s čímž vůbec nesouhlasím!!),kteří na jejich lázce
postavily celý byznys,včetně propagace všech dílů HSM. NA druhou stranu se ale pořád ojevují
snímky ,kde se podařilo zachytit jak jsou spolu Zac a Vanessa opravdu štatní.tak uvidíme
(popcorn)
//<![CDATA[ sklikBanner({ codeId: 52, formatId: 44, url: new String(window.location.href), cborder: 'cc33cc', cbackground: 'ff99ff', ctitle: '806040', ctext: 'cc33cc', curl: '806040', simg: 1 }); //]]>

Zacuv xichtík

2. listopadu 2008 v 11:56 | werunqa

Zac a Zanessa

2. listopadu 2008 v 11:46 | werunqa

zac shoot

1. listopadu 2008 v 15:25 | werunqa


01. Jun - Spotted in Beverly Hills


01. Jun - At Paty's Diner

zac new photoshoot

1. listopadu 2008 v 15:24 | werunqa
zacc_005.jpgzacc_007.jpgzacc_009.jpgzacc_012.jpgzacc_014.jpg

Filmografie

23. října 2008 v 9:54 | werunqa

Filmografie

RokFilm / SeriálRole
2002Fireflymladý Simon Tam
2003Melinda's WorldStuart Wassner
2003The GuardianLuke Tomello
2003ERBobby Neville
2003The Big Wide World of Carl LeamkePete Leamke
2004Miracle RunSteven Morgan
2004Room Raidershrál sám sebe
2004Triple PlayHarry Fuller
2005SummerlandCameron Bale
2005Kriminálka MiamiSeth Dawson
2005The ReplacementsDavey Hunkerhoff
2006Heistposlíček
2006The Suite Life of Zack & CodyTrevor
2006Muzikál ze středníTroy Bolton
2006NCISDanny
2006The Derby StallionPatrick McCardle
2007Punk'dhrál sám sebe
2007HairsprayLink Larkin
2007Muzikál ze střední 2Troy Bolton
200817 AgainMike O'Donnell
2008Me and Orson WellesRichard Samuels
2008Muzikál ze střední 3Troy Bolton
2009FootlooseRen McCormick

Ozdobte si svou plochu Zacem

23. října 2008 v 9:53 | werunqa
wallwallwall


wallwallwall

wallwallwall

wall wallwall

wall wallwall


wallwallwall


wallwallwall
wall wallwall



wallwallwall


wall

fotky od J.aparicio

23. října 2008 v 9:51 | werunqa
Na internetu se objevilo několik fotografií Zaca Efrona z jeho návštěvy španělské metropole Madridu. Fotografie pořídil známý fotograf J.Aparicio za účelem propagace muzikálu Hairspray. Zac vypadá jako vždy skvěle. Opět měl své oblíbené slušivé proužky.
zac efronzac efronzac efronzac efronzac efronzac efronzac efron

Ceny hudební staniceMTV

23. října 2008 v 9:50 | werunqa
Prvního června proběhlo každoroční udělování filmových cen hudební stanice MTV ( MTV Movie Awards ). Zac Efron byl nominován na cenu nejlepší herecký výkon, kterou si také odnesl! Na video se můžete mrknout tady. Zbytek fotek z celé akce v pokračování článku.
zac efronzac efronzac efronzac efron

Zac efron pár foteček

23. října 2008 v 9:49 | werunqa
Známý fotograf J.Aparicio nafotil několik dalších fotek Zaca Efrona. Zac vypadá opět perfektně.
zac efronzac efronzac efronzac efronzac efron

Jak se točí hsm3

23. října 2008 v 9:48 | werunqa
Dnes tu pro vás mám kupu parádních foteček z průběhu natáčení High School Musical 3. Doufám že se fotky budou líbit. Další fotky jsou v pokračování článku..
zac efronzac efronzac efronzac efron
 
 

Reklama