o Zacovi

18. října 2008 v 17:28

//

Zac Efron

herec, zpěvák, tanečník

Datum narození:
18.10. 1987 (20 let)
Místo narození:
San Luis Obispo, Kalifornie, USA
Znamení:


Fanklub Zac Efron:
(954 fanoušků)
sarusenka11
prerovskalinda
tynakrejci
angelinajs
adushka-07
lushell.p
Další fanoušci > Chci se stát fanouškem

Fotogalerie (299 fotek):
Další fotky >>>
Další videoklipy >>>

Americký herec Zac Efron se narodil v San Luis, Obispo v Californii, 18.října 1987. Rodiče jsou David Efron a Starla Baskett. Když mu bylo 11 let jeho rodiče si všimli jeho schopností ve zpěvu a tak Zac začal brát lekce zpěvu a poprvé si zahrál v muzikálu: Gypsy. Dostal role v hrách Peter Pan, The Music Man, Mame, Little Shop of Horrors. Na střední škole si všimla jeho potenciálu učitelka dramatických umění a kontaktovala svého přítele filmového agenta, tak Zac začal hostovat v několika seriálových rolích a to ho pilotovalo do televize. V roce 2002 si Zac zahrál v Kriminálce Miami, kde ztvárnil postavu která byla obviněna z vraždy svého účetního. V letech 2004-2005 ztvárnil roli Camerona Bale v seriálu od WB Summerlad (mimochodem tady hrál i Jesse McCartney).
celý životopis >>>
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Troy Bolton
2007Hairspray (Hairspray) ...Link Larkin
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Troy Bolton
2006High School Musical (High School Musical) ...Troy Bolton
2005Vítězný hřebec (The Derby Stallion) ...Patrick McCardle
2004Kalifornské léto (TV seriál) (Summerland) ...Cameron Bale
2004Miracle Run ...Steven Morgan
2003Big Wide World of Carl Laemke, The ...Pete Laemke


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama